Salmon Group velger SourceMagnet for effektiv kontraktsstyring

Vi er begeistret over å kunne kunngjøre at Salmon Group, verdens største nettverk av lokaleide havbruksaktører, har valgt SourceMagnet som deres plattform for kontraktsstyring. Med vår løsning vil Salmon Group få tilgang til kraftige verktøy for å administrere komplekse kontrakter, forbedre samarbeid, og sikre at alle avtaler håndteres med full kontroll og oversikt.

Hvorfor Salmon Group valgte SourceMagnet

Som en ledende aktør i havbruksnæringen, har Salmon Group et ansvar for å sikre at alle deres kontrakter – fra innkjøpsavtaler til logistikk og partnerskap – forvaltes på en måte som er både effektiv og transparent. Etter en omfattende vurdering, valgte de SourceMagnet for å møte deres krav til presis kontraktshåndtering. Her er noen av de viktigste fordelene de opplever:

  • Helhetlig oversikt over kontrakter: Ved å bruke SourceMagnet kan Salmon Group samle og administrere alle sine kontrakter på én plattform. Dette gir en samlet oversikt over deres forpliktelser, milepæler og fornyelser, og sikrer at ingen viktige avtaler glipper.
  • Automatiske påminnelser og oppfølging: Vår plattform sørger for at Salmon Group aldri går glipp av viktige frister eller forpliktelser. Automatiserte varsler gir påminnelser om alt fra fornyelser til nøkkelhendelser, slik at kontraktene alltid blir fulgt opp på riktig måte.
  • Sikrer samsvar med regler og lover: Som en del av en strengt regulert næring, er det avgjørende for Salmon Group å sørge for at alle kontrakter er i samsvar med lovgivning og bransjestandarder. SourceMagnet hjelper med å sikre at alle dokumenter og kontrakter er oppdatert og lett tilgjengelige for revisjon.
  • Effektiv samhandling: SourceMagnet legger til rette for bedre samarbeid mellom ulike team og eksterne partnere, ved å forenkle deling og oppdatering av kontraktsinformasjon. Dette gir en mer strømlinjeformet prosess for alle involverte.

Digitalisering for fremtiden

Salmon Group har alltid vært opptatt av innovasjon og bærekraft innen havbruksnæringen, og ved å velge SourceMagnet tar de et viktig skritt i å digitalisere sine administrative prosesser. Med vår plattform kan de effektivisere kontraktsstyringen og frigjøre tid og ressurser til å fokusere på det som virkelig betyr noe – å levere bærekraftig og ansvarlig laks til markedet.

Digitaliseringen av kontraktsstyring gir Salmon Group en konkurransefordel, samtidig som det reduserer risiko og forbedrer intern kontroll.

Et verdiskapende samarbeid

Vi er stolte av å kunne samarbeide med Salmon Group, og vi ser frem til å støtte dem med vår teknologi for å effektivisere deres kontraktsforvaltning. Dette partnerskapet er et eksempel på hvordan teknologi kan bidra til å skape en mer bærekraftig og ansvarlig næring.

Vi ser frem til å bidra til at Salmon Group lykkes med sine mål, samtidig som de opprettholder sitt fokus på kvalitet og bærekraft.

SourceMagnet – For smartere kontraktsstyring i havbruksnæringen

Er din bedrift også på jakt etter bedre kontroll på kontraktene? Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan SourceMagnet kan hjelpe deg med å effektivisere kontraktsstyringen.

Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
2 min

Latest blog posts

Transform Your Contract Workflow with Customizable Templates

Transform Your Contract Workflow with Customizable Templates

Streamline your contract management process with customizable templates. Tailored to meet the unique needs of procurement leaders and CFOs, our solution allows businesses to create, store, and update contract templates in a central repository. This enhances consistency, ensures compliance with internal policies, and reduces the risk of delays or miscommunication. Custom templates help businesses manage high contract volumes while aligning with broader organizational goals. Transform your contract workflows for greater efficiency, compliance, and strategic success.
Kjetil Istad
September 17, 2024
7 min
5 Top Advice to Excel in Contract Management

5 Top Advice to Excel in Contract Management

Effective contract management is crucial for business success, encompassing everything from contract creation to execution and renewal. Learn more about how you can improve your contract management.
Kjetil Istad
September 9, 2024
8 min
Mesta inngår partnerskap med SourceMagnet for smartere anskaffelser og kontraktsstyring

Mesta inngår partnerskap med SourceMagnet for smartere anskaffelser og kontraktsstyring

Vi er glade for å kunngjøre at Mesta, en ledende aktør innen bygging, drift og vedlikehold av infrastruktur i Norge, har inngått et strategisk partnerskap med SourceMagnet for å optimalisere deres anskaffelses- og kontraktsstyringsprosesser. Dette samarbeidet markerer et viktig skritt mot en mer effektiv og digitalisert tilnærming til forvaltning av komplekse prosjekter innen bygg og anlegg.
Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
1 min
Elmara Group velger SourceMagnet for å styrke kontraktsstyringen

Elmara Group velger SourceMagnet for å styrke kontraktsstyringen

Vi er glade for å kunngjøre at Elmara Group, en ledende aktør innen energisektoren, har valgt SourceMagnet som sin foretrukne plattform for å håndtere kontraktsprosesser. Med vår avanserte teknologi, vil Elmara Group nå kunne optimalisere sin kontraktsstyring, sikre bedre oversikt og strømlinjeforme samarbeidet med leverandører og partnere.
Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
2 min
Collaborate

Collaborate

Collaboration is an indispensable driver of progress in sustainable procurement. SourceMagnet is committed to supporting Sustainable Development Goal 17 by providing a platform that facilitates collaboration, enabling procurement teams and suppliers to work hand in hand towards a more sustainable and prosperous future.
Kjetil Istad
September 9, 2024
2 min
Sustainable Procurement Explained

Sustainable Procurement Explained

A short introduction to sustainable procurement and the benefits it entails.
Kjetil Istad
September 9, 2024
4 min read