Ålesund kommune velger SourceMagnet for smartere anskaffelser og kontraktsoppfølging

Vi er stolte av å kunne annonsere at Ålesund kommune har tatt i bruk SourceMagnet for å forenkle og effektivisere sine del 1 anskaffelser og kontraktsoppfølging. Dette markerer et viktig steg mot en mer digitalisert og transparent forvaltning av offentlige midler.

Hvorfor valgte Ålesund kommune SourceMagnet?

Som en kommune med fokus på bærekraftig vekst og digital transformasjon, ønsket Ålesund kommune å implementere en løsning som ikke bare oppfyller de strenge kravene til offentlige anskaffelser, men som også gjør prosessene mer effektive og smidige. Med SourceMagnet får kommunen en helhetlig plattform som muliggjør:

  • Effektiv håndtering av del 1 anskaffelser: Vår løsning gjør det enkelt å administrere små og mellomstore anskaffelser, noe som sparer både tid og ressurser. Automatiserte arbeidsflyter sikrer at alle nødvendige steg blir fulgt, og at ingen viktige detaljer blir oversett.
  • Forbedret kontraktsoppfølging: Med SourceMagnet kan Ålesund kommune nå følge opp sine kontrakter på en mer systematisk måte. Automatiske påminnelser om milepæler og forpliktelser, samt muligheten til å overvåke kontraktene i sanntid, gjør det mulig for kommunen å sikre at alle parter lever opp til sine forpliktelser.
  • Transparent dokumentasjon og rapportering: Offentlige organer har et særlig ansvar for å sikre at prosessene deres er åpne og tilgjengelige for tilsyn. Vår løsning gir Ålesund kommune en robust verktøykasse for dokumentasjon, noe som letter både intern og ekstern revisjon.

Digital transformasjon i offentlig sektor

Ålesund kommune er en av mange norske kommuner som satser på digital transformasjon for å forbedre sine tjenester og optimalisere ressursbruk. Ved å ta i bruk SourceMagnet for anskaffelser og kontraktsoppfølging, setter kommunen et eksempel på hvordan digital teknologi kan bidra til mer ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning.

Vårt mål er å fortsette å utvikle løsninger som hjelper bedrifter med å møte fremtidens krav til bærekraft, innovasjon og effektivitet. Sammen med Ålesund kommune ser vi frem til å skape et mer transparent, digitalisert og moderne innkjøpssystem.

Fremtiden med SourceMagnet

Vi i SourceMagnet gleder oss over dette samarbeidet og ser frem til å støtte Ålesund kommune i deres reise mot å gjøre anskaffelsesprosessene enklere, mer effektive og sikre kontroll på del 1 anskaffelser. Vi håper at denne løsningen kan tjene som inspirasjon for andre kommuner som vurderer å modernisere sine anskaffelsesprosesser.

Takk til Ålesund kommune for tilliten! Vi ser frem til å levere innovative løsninger som gjør en forskjell!

Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
2 min

Latest blog posts

Transform Your Contract Workflow with Customizable Templates

Transform Your Contract Workflow with Customizable Templates

Streamline your contract management process with customizable templates. Tailored to meet the unique needs of procurement leaders and CFOs, our solution allows businesses to create, store, and update contract templates in a central repository. This enhances consistency, ensures compliance with internal policies, and reduces the risk of delays or miscommunication. Custom templates help businesses manage high contract volumes while aligning with broader organizational goals. Transform your contract workflows for greater efficiency, compliance, and strategic success.
Kjetil Istad
September 17, 2024
7 min
5 Top Advice to Excel in Contract Management

5 Top Advice to Excel in Contract Management

Effective contract management is crucial for business success, encompassing everything from contract creation to execution and renewal. Learn more about how you can improve your contract management.
Kjetil Istad
September 9, 2024
8 min
Mesta inngår partnerskap med SourceMagnet for smartere anskaffelser og kontraktsstyring

Mesta inngår partnerskap med SourceMagnet for smartere anskaffelser og kontraktsstyring

Vi er glade for å kunngjøre at Mesta, en ledende aktør innen bygging, drift og vedlikehold av infrastruktur i Norge, har inngått et strategisk partnerskap med SourceMagnet for å optimalisere deres anskaffelses- og kontraktsstyringsprosesser. Dette samarbeidet markerer et viktig skritt mot en mer effektiv og digitalisert tilnærming til forvaltning av komplekse prosjekter innen bygg og anlegg.
Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
1 min
Elmara Group velger SourceMagnet for å styrke kontraktsstyringen

Elmara Group velger SourceMagnet for å styrke kontraktsstyringen

Vi er glade for å kunngjøre at Elmara Group, en ledende aktør innen energisektoren, har valgt SourceMagnet som sin foretrukne plattform for å håndtere kontraktsprosesser. Med vår avanserte teknologi, vil Elmara Group nå kunne optimalisere sin kontraktsstyring, sikre bedre oversikt og strømlinjeforme samarbeidet med leverandører og partnere.
Fredrik Muri Slettestøl
September 9, 2024
2 min
Collaborate

Collaborate

Collaboration is an indispensable driver of progress in sustainable procurement. SourceMagnet is committed to supporting Sustainable Development Goal 17 by providing a platform that facilitates collaboration, enabling procurement teams and suppliers to work hand in hand towards a more sustainable and prosperous future.
Kjetil Istad
September 9, 2024
2 min
Sustainable Procurement Explained

Sustainable Procurement Explained

A short introduction to sustainable procurement and the benefits it entails.
Kjetil Istad
September 9, 2024
4 min read